Camerabewaking

Concept

Wanneer je geen vaste bewaker hebt die 24 uur per dag naar camerastreams kijkt, worden camerabewakingssystemen vooral gebruikt om achteraf de situatie te gaan onderzoeken. Daarom is het van het grootste belang dat u voor de beste kwaliteit kiest voor uw installatie.

Niet alleen de juiste camera’s voor elke situatie zijn belangrijk, maar ook het systeem erachter: het netwerk, NVR met correct berekende harde schijven, back-ups, etc.

In sommige situaties heb je geen bewaker, maar moet je in realtime op de hoogte zijn van een kritieke situatie. Daarom hebt u toegang tot geïntegreerde analyses zoals inbraakdetectie, toegangscontrole enz.

Veel analyses zijn standaard ingebouwd in ons syteem (bv. bewegingsdetectie), maar het kan worden uitgebreid met functies zoals LPR, gezichtsherkenning, Object Placing, Object Removal en nog veel meer.

Er zijn over het algemeen 3 soorten behoeften voor bewaking:

  • Observatie: wanneer u een algemeen overzicht van een situatie nodig heeft. Bijvoorbeeld: een grote parkeerplaats of drukke evenementen 
  • Herkenning: Wanneer het nodig is om een ​​persoon of een auto te herkennen, bijvoorbeeld bij de ingang van een gebouw of op drukke plaatsen.
  • Identificatie: wanneer u iemand moet kunnen identificeren, zoals bij een receptie, de deur van een serverruimte, enz

Of het nu gaat om een simpele toegangsdeur of een complexe multi-site installatie, u kan steeds onze SecurityCloud.eu website raadplegen om te zien hoe we te werk gaan.