Toegangscontrole

Offline

De meeste behoeften aan toegangscontrole worden gedekt door het simpele feit dat u uw toegangsrechten zelf kunt beheren en dankzij de mogelijkheid om te controleren wie waar en wanneer is geweest. Ons offline toegangscontrolesysteem verlaagt aanzienlijk de kosten,  terwijl u toch de mogelijkheid heeft om alle badges in uw systeem te beheren. Dit geeft u de mogelijkheid om bepaalde mensen toegang te geven tot bepaalde gebouwen / specifieke kamers, en zelfs tijdens specifieke tijdschema’s. Rapportage is een standaardfunctie.

Online

Om ook vanop afstand te kunnen bepalen wie er wanneer en waar toegang krijgt, kan u gebruik maken van ons online toegangscontrolesysteem. U kunt alle toegangen in realtime beheren. Rapporteren is wederom een standaardfunctie.

Hybrid

Het krachtigste systeem is de combinatie van onze offline en online oplossingen, waardoor het hybride is. Kritieke ruimtes zoals serverruimtes moeten doorgaans online zijn, terwijl andere ruimtes, zoals een bezemkast, offline kunnen zijn. Rapportage is een standaardfunctie.

Of het nu gaat om een simpele toegangsdeur of een complexe multi-site installatie, u kan steeds onze SecurityCloud.eu website raadplegen om te zien hoe we te werk gaan.